15 березня студенти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» 2-го та 3-го року навчання та ОП «Туризм» 3-го року навчання  Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у вебінарі на тему «Ефективний менеджмент 7F. Як вдвічі покращити показники закладу в умовах війни».

Спікеркою зустрічі, яку організували викладачі кафедри: Надія Босецька та Вікторія Красномовець, була бізнес-консультантка, менторка, бізнес-тренерка, співвласниця консалтингової агенції Big Mama Business Solutions Ольга Йолтуховська.

У межах вебінару студенти дізналися про сім функцій ефективного менеджменту в ресторані; визначили основні функції менеджера; побачили різницю між ситуативними рішеннями та прорахованим алгоритмом дій; навчилися працювати з «матрицею відповідальності», правильно ставити цілі та організовувати роботу команди; відкрили для себе нові принципи ефективного делегування та мотиваційні стимули для персоналу; отримали системні знання з управлінського контролю. Такі зустрічі з практиками сприяють поглибленню  знань здобувачів і мотивують  до бажання стати успішними у  сфері гостинності.

 

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи