У навчально-науковому інституті економіки і права навчатимуть за новою магістерською спеціальністю — «Облік і оподаткування».

Кафедра економіки підприємства, обліку і аудиту вже готує бакалаврів за цією спеціальністю. А в 2018 році, зважаючи на її затребуваність серед абітурієнтів, буде проведено набір студентів на навчання за ОС «магістр».

Ліцензійний обсяг спеціальності 40 осіб. Форма навчання: денна та заочна.

Спеціальність «Облік і оподаткування» є найпрестижнішою в сучасних умовах підготовки фахівців у галузі економічних знань та дозволяє випускникам швидко адаптуватися до сучасних вимог на ринку праці.

Фахівці з «Обліку і оподаткування» мають такі основні сфери працевлаштування:

  • керівники підприємств, установ та організацій: фінансовий директор, керівник групи обліку, керівник служби внутрішнього аудиту, керівник податкової інспекції;
  • фахівці з обліку, аудиту і оподаткування: головний бухгалтер, бухгалтер-касир, бухгалтер-ревізор, бухгалтер-експерт, контролер-ревізор, економіст-аналітик, економіст із бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності, ревізор, аудитор, головний державний податковий інспектор, фахівець з управління активами;
  • консультанти: консультант з економічних питань та обліку; консультант із податків і зборів;
  • викладачі і наукові співробітники: викладач вищих навчальних закладів і коледжів із дисциплін спеціальності «Облік і оподаткування».

Запрошуємо на навчання!

 

Звертайтеся з будь-якими запитаннями:

м. Черкаси, бульвар Шевченка, 81,

навчальний корпус № 1,

4-й поверх, каб. 404

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ННІ економіки і права