bgb
 
 
 
 
 

Про результати освітньої діяльності університету в І семестрі та завдання на ІІ семестр 2017/2018 навчального року йшлося на черговому засіданні вченої ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Начальник відділу навчально-методичної роботи та забезпечення якості освіти Юрій Михайлюк розповів про оцінювання успішності студентів, баланс успішності та якості освіти в структурних підрозділах.

Завдання на ІІ семестр поставив перший проректор Василь Мойсієнко.

—    Міністерство освіти і науки нині звертає особливу увагу на якість освіти в вишах, здійснює у цій сфері систематичний моніторинг. Тому Черкаський національний університет активно впроваджує системи оцінювання якості, — підсумував він.

Вчена рада заслухала звіт головного бухгалтера університету Тетяни Платошкіної про основні фінансово-економічні показники діяльності університету у 2017 році. Про кошторис університету на 2018 рік поінформувала в. о. начальника планово-фінансового відділу Анжела Пономаренко.

Серед питань, розглянутих зібранням, було висунення претендентів на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих учених та Премії Верховної Ради України.

Вчена рада також затвердила програму розробки і впровадження системи електронного документообігу університету, представлену директором навчально-наукового центру фізико-хімічних досліджень Тетяною Запорожець.

Були також затверджені теми дисертаційних досліджень, навчальні плани, програми навчальних дисциплін, ліцензійні справи, рекомендовані до друку наукові та навчально-методичні праці.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького