У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася онлайн-конференція «Подання заявок на участь у конкурсі програми імені Жана Моне у 2022 році».

Директорка навчально-наукового центру зовнішніх і міжнародних зв’язків Тамара Качала розповіла учасникам вебінару про напрям Програми ЄС Еразмус+ — програму імені Жана Моне, що спрямована на вдосконалення викладання та дослідження у сфері студій Європейського Союзу в усьому світі.

До зустрічі долучився Петро Крайнік, експерт напряму програми імені  Жана Моне ( Еразмус+), який ознайомив усіх присутніх із можливостями та особливостями підготовки проєктних заявок на конкурс. Щоб поділитися своїм досвідом впровадження проєктів, приєдналась Оксана Головко-Гавришева, кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри міжнародного та європейського права Львівського національного університету імені Івана Франка.

Детальніше про подання проєктних заявок на конкурс напряму «Програма імені Жана Моне» та про специфіку фінансування проєктів учасників проінформували фахівці центру Максим Щербаков та Ольга Вавріна.

З відеозаписом онлайн-конференції можна ознайомитися за посиланням

Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків