bgb
 
 
 
 
 

Учасники «Фабрики музичного мистецтва "Voices"» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького піднялися на найвищу вершину України.

 Студенти разом із керівниками та проректоркою Галиною Гаврилюк відправилися у триденний тур Івано-Франківською областю, що проходив з 10 по 12 липня. Кульмінаційною точкою подорожі стала гора Говерла.

— Найбільше задоволення отримуєш, коли допомагаєш комусь реалізувати мрію. Колектив «Фабрика музичного мистецтва "Voices"» давно мріяв піднятися на Говерлу, дехто загорівся ідеєю відразу після Хомяка.

Працювали багато і результативно упродовж року. Було понад пів сотні концертів, більшість благодійних або для військових. Але і в рідному університеті жоден захід не минав без їхніх голосів.

Ці 3 дні в Карпатах і винагорода за працю, і досягнення цілей, і перемога над собою, і новий творчий проєкт, — поділилася проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності ЧНУ Галина Гаврилюк.

За останній рік колектив узяв участь у 57 благодійних заходах на підтримку військових і мирного населення, постраждалих внаслідок війни.

Поїздка до Карпат стала своєрідним тимбілдингом для усієї команди. До програми подорожі увійшли піша прогулянка слідами найвідомішого опришка «Стежка Довбуша» у селі Яремче, підйом на гору Рокита і, звісно ж, сходження на найвищу вершину України — г. Говерлу (2061 м).

— Особисто мене спочатку схвилювала ідея в усіх розуміннях. Сходження на таку висоту, це челендж-перевірка себе і своїх можливостей. А також крута можливість здійснити свою мрію і разом із тим гарно провести час з чудовими людьми, — поділилася враженнями учасниця «Фабрики музичного мистецтва "Voices"», студентка 3 курсу Ірина Мяч.

— Понад 2 роки  існує і розвивається колектив,  і ми постійно проводимо для його учасників тренінги, майстер-класи та командоутворювальні заходи. Сходження на Говерлу – один із таких моментів в житті колективу.  Ми з керівником колективу Яною Боровик задоволені результатом цієї поїздки: вогник в очах студентів, нові мистецькі проєкти, амбітні задуми і міцний командний дух, — говорить Анна Прокопчук, начальник відділу виховної роботи.

Окрім активного відпочинку та спілкування, колектив продовжив роботу над реалізацією творчих ідей. Чекайте нову відеороботу до Дня Незалежності України.

Анастасія Шостя, студентка 4-ВБ курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій, староста колективу