Кафедра іноземних мов провела низку заходів, присвячених Дням науки та 100-річчю ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 20 травня.

Зокрема, засідання науково-методичного семінару «Професійний розвиток та наукові досягнення: проекти та реалізація». Під час заходу завідувач кафедри іноземних мов Ірина Куліш виступила з презентацією “The 21st Century Learning Design” як учасник міжнародної сертифікації освітян від Microsoft-сертифікації у сфері інновацій та технічних засобів викладання спільно з Dinternal Education — підвищення кваліфікації викладачів іноземної мови — Microsoft Certified Educator.

Також виступили з презентацією «Проектний підхід у навчанні іноземної мови професійного спрямування» як учасники проекту «Трамплін до рівності», що реалізується фондом ООН в галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Швеції: Міжнародне підвищення кваліфікації «Вивчення освітньої системи та педагогічного досвіду Швеції» старший викладач кафедри Тетяна Шелег та доцент Інна Чемерис.

Презентувала свою участь в проекті стажування педагогічних працівників у WyższaSzkołaBiznesu — National-LouisUniversity за програмою підвищення кваліфікації «Дистанційна освіта: інноваційні методи та цифрові технології» старший викладач кафедри Наталя Мартовицька.

Особливе місце в обговоренні семінару зайняли «Сторінки історії: створення кафедри іноземних мов», про що своїм колегам розповіла доцент Світлана Цюра, яка близько 15 років очолювала цей підрозділ університету.

З презентацією «Становлення та розвиток професорсько-викладацького складу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького: доцент Крицька Ірина Павлівна» виступила доцент Ірина Некоз.

Кафедра іноземних мов