bgb
 
 
 
 
 

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького розпочалися творчі конкурси для вступу на низку спеціальностей.

Перший день творчих конкурсів на нову спеціальність 024 «Хореографія» насичено проходив в ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва.

— Сьогодні 13 учасників демонстрували різні стилі, професіоналізм і майстерність. Їх оцінювали заслужені артисти, чемпіони та призери всеукраїнських і міжнародних змагань. Реєстрація на творчі конкурси на спеціальність 024 «Хореографія» триває. По 10 липня ще є можливість зареєструватися на бюджет, після — лише на контрактну форму навчання, — розповів гарант ОПП «Хореографія» кафедри освітнього і соціокультурного менеджменту та соціальної роботи Вадим Ткаченко.

Свою силу, спритність і витривалість демонстрували сьогодні й вступники на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт». Змагалися перші 19 охочих стати студентами ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я.

Для тих, хто мріє стати професійним художником, триває реєстрація на творчий конкурс з композиції для вступу на спеціальність 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».

Приймальна комісія Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького повідомляє, що для проходження творчих конкурсів вступнику необхідно здійснити електронну реєстрацію в електронному кабінеті вступника. Реєстрація здійснюється з 02 липня по 10 липня (для осіб, які вступають на бюджет), або по 25 липня (для осіб, які вступають на контракт). Під час реєстрації вступник зазначає дані про себе, надає контактну інформацію, фото, обирає спеціальність та дату складання творчого конкурсу.

Номери консультативних телефонів приймальної комісії: 067 830 96 12; 063 803 29 71.