Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького у передноворічні дні відзначає радісну подію — випуск спеціалістів і магістрів.

Усього в грудні 2017 року ЧНУ випускає 694 студентів. Дипломи магістрів отримали 472 студенти,  понад 160 — з відзнакою.

Найкращі показники з отримання магістерських дипломів із відзнакою демонструють психологічний факультет, ННІ іноземних мов, ФОТІУС та ННІ історії і філософії.

Ще 222 студенти заочної форми навчання отримають дипломи бакалаврів.

Випускників із цієї нагоди вітали ректор Олександр Черевко, перший проректор Василь Мойсієнко, проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко.

— Переконаний, що завдяки отриманим в університеті знанням ви будете успішними в житті. І це цілком закономірно, адже ви отримали вищу освіту у навчальному закладі, який є першим в області і серед кращих в Україні за незалежними міжнародними та загальноукраїнськими рейтингами, — звернувся до випускників ректор Олександр Черевко. — У нас викладають 75 професорів та 327 доцентів. Усі вони наполегливо працювали, аби наші випускники були конкурентоспроможними на ринку праці, були гарними людьми і патріотами. Тож я щиро дякую кожному з них за роботу!

Наш національний постійно розвивається, аби відповідати всім запитам і потребам сучасного студента. Лише в 2017 році відкрито 9 нових  спеціальностей  бакалаврату  та  10  – магістратури.  Були  створені  нові центри, лабораторії. 

Ми прагнемо підготувати випускника, який не буде обмежений рамками чи кордонами. Наші студенти отримують «подвійні дипломи» європейських вишів, проходять міжнародні стажування, вступають до аспірантури в європейських закладах вищої освіти.

Я дякую нашим випускникам, бо вони — найкращі, дякую їхнім батькам, які їх виховали, допомогли зробити правильний життєвий вибір і підтримували упродовж усіх цих років.

Теплі слова випускникам говорили директори інститутів та декани факультетів, викладачі. Для них лунали пісні та вітання. Самі вчорашні студенти не приховували емоцій, дякували всім, із ким прожили кращі роки свого життя.

Ректор від імені усієї університетської родини усім їм побажав успіхів, згадавши безсмертну ідею Григорія Сковороди: «Пізнай себе і сотвори себе!»

 

              

Більше фото дивіться ТУТ. 

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького