Тетяна Бондаренко, в.о. завідувача кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, та Богдан Калініченко, доцент кафедри,   взяли участь у міжнародній конференції «Журналістська освіта та інновації. Які можливості існують?», яку 29 листопада провів Український інститут медіа та комунікації.

Під час заходу організатори провели панельну дискусію «Онлайн-інструменти та гейміфікація у викладанні практичних журналістських дисциплін», на якій своїми ідеями та досвідом поділилися викладачі журналістики з різних куточків України.

Якими онлайн-інструментами користуються викладачі журналістики, аби підвищити активність студентів на заняттях та як ігри допомагають майбутнім медійникам формувати практичні навички, поділилася з колегами під час панельної дискусії Тетяна Бондаренко.

— У 2021 році ми започаткували проєкт ComeOn_talk, у межах якого я беру інтерв’ю в успішних та активних людей Черкас: лікарів, підприємців, блогерів, представників держструктур. Студенти долучаються до підготовки інтерв’ю: допомагають шукати героїв, складають запитання, знімають відео. До речі, цього року ми почали співпрацювати з місцевим виданням «Вичерпно». — розповіла Тетяна Бондаренко. — У проєкту, окрім каналу на YouTube, ще є сторінки у Facebook та Instagram. Також студенти знімають та монтують короткі відеоролики про мовні лайфхаки.

Детальніше про захід читайте на сайті «Український інститут медіа та комунікації».