13 квітня доцент кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Ольга Радченко та студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчально-наукового інституту економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відвідали семінар «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід». Захід пройшов у Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Семінар відбувся за підтримки Черкаської ОДА, Директорату безпечності та якості харчової продукції Міністерства аграрної політики та продовольства безпечності харчових продуктів в України.

Мета семінару — вдосконалити систему контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідності до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

Студенти активно брали участь в обговоренні питань щодо впровадження нових методів державного контролю, вимог законодавства до підприємств громадського харчування та застосування системи НАССР.

Навчально-науковий інститут економіки і права