18-20 квітня 2018 року в Університеті імені Альфреда Нобеля м. Дніпро проходив II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Представники 60 вищих навчальних закладів з різних регіонів України — усього понад 100 студентів різних курсів облікових спеціальностей — змагалися за перемогу.

Участь в Олімпіаді взяли студентки 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Євгенія Троценко та Ірина Кущ.

Олімпіада складалася з двох частин: письмової конкурсної роботи та комп'ютерного тестування з чотирьох дисциплін: «Фінансовий облік», «Управлінський облік», «Аналіз господарської діяльності» та «Аудит». Оцінювало знання учасників журі, до складу якого увійшли експерти в області обліку і аудиту з провідних вузів України: Тернопільського національного економічного університету, Національного університету “Львівська політехніка», Донецького національного університету імені Василя Стуса, КНТЕУ та інших.

Ірина Кущ за свої знання отримала перемогу в номінації «Знавець Фінансового обліку», Євгенія Троценко проявили себе, як знавці з обліку та аудиту й отримали подяку у номінації «Знавець аудиту».

Навчально-науковий інститут економіки і права