bgb
 
 
 
 
 

Студентка третього курсу ННІ інформаційних та освітніх технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Анна Калантаєва навчається за програмою академічної мобільності Еразмус+ у Відземському університеті прикладних наук.

Анна поділилася враження від процесу навчання:

— Система оцінювання організована за десятибальною шкалою. Безпосередньо ІТ-напрям представлений трьома дисциплінами:

1)Introduction to Python and Data Exploration;

2) Introduction to Data Science;

3) Computer Architecture.

Специфіка навчання полягає в опрацюванні на лекції досить великого обсягу теоретичних матеріалів, за якими студенти отримують домашнє завдання з терміном виконання один/два тижні.

Варто зазначити, що форма роботи здебільшого групова по три особи, але з обов'язковим індивідуальним захистом у викладача (питання/відповідь).

Під час вивчення комп'ютерної архітектури, окрім опрацювання лекційного матеріалу та проходження онлайн тестування. Студенти на практичних заняттях отримують навички у збиранні/розбиранні laptop.

Крім цього, цікавим підходом у навчанні є рандомне обрання студента («volunteer») на початку заняття, який розповідає етапи виконання домашнього завдання.

Також, є доступними наперед для ознайомлення теоретичні матеріали, на основі яких можна завчасно у спеціальній формі поставити запитання викладачу, а на лекції вже отримати відповідь.

У цілому задоволена програмою академічної мобільності Еразмус+, на якій окрім продуктивного навчання також познайомилася із широким колом однодумців та отримала багато позитивних вражень і корисного досвіду.

 

 

ННІ інформаційних та освітніх технологій