Директори навчально-наукових підрозділів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького ННІ природничих та аграрних наук Максим Гаврилюк та в.о. директора ННІ економіки і права Микола Руденко взяли участь у презентації програми «Open Agro University» компанії «Кернел».

Захід проходив 12 березня 2024 року в м. Києві, де було представлено третій сезон освітнього проєкту для підготовки спеціалістів нового покоління в агровиробництві.

Цьогоріч суворий відбір на навчання в компанії «Кернел» пройшла студентка 4 курсу ННІ природничих та аграрних наук Валерія Цегельник, спеціальність 091 «Біологія». Пів року студентка проходитиме бізнес-навчання з топменеджерами компанії, оплачувальну практику та братиме участь у виїздах на підприємства.

Для студентів — це унікальна можливість підвищення рівня своїх компетентностей для подальшого успішного працевлаштування. Програма стосується студентів різних спеціальностей.

Валерія Цегельник навчатиметься на базі однієї за лабораторій з контролю якості продукції «Кернел».

Під час зустрічі також було обговорено перспективи розширення співпраці компанії «Кернел» із Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького.

ННІ природничих та аграрних наук