Сьогодні в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького стартував «Великодній кубок ЧНУ — ЛНЗ», організований за підтримки футбольного клубу «ЛНЗ» (Черкаси).

16 команд, до яких увійшли студенти всіх інститутів, факультетів та викладачі, щодня будуть змагатися за Кубки, медалі а також цінні призи від ФК «ЛНЗ» (Черкаси) і ТМ «Золотисті Чіпси».

Розклад матчів тут 

На відкритті турніру був присутній перший проректор Василь Мойсієнко. Він зробив перший символічний удар по м’ячу у матчі першого туру, який розпочався із запальної гри команд «Дніпро» (ж) та «Олімп». Матч був неймовірно напружений. Обидві команди грали до останнього. У кінцевому підсумку «Олімп» переміг із рахунком 4:3.

Далі грала команда «ПАН» проти «ННЦ Медичний інститут». Для студентів-медиків гра вийшла не дуже вдала. «ПАН» перемогли із рахунком 12:0.

У третьому матчі зійшлись команди «Грифіндор» та «Юність». Це була по-справжньому рівна гра сильних команд. «Юність» здолали противника із рахунком 3:0.

«Boba Messi» у четвертому матчі  без серйозних проблем перемогли із рахунком 7:0 команду «ННІ Педагогічна освіта».

У п’ятому матчі грали «ФОТІУС» та «ННІ УФСК». Гра видалась досить напруженою та жорсткою. Не обійшлось і без жовтої картки, яку отримав воротар «ННІ УФСК». У підсумку «ФОТІУС» переміг із рахунком 4:1.

Із рахунком 6:1 «ФК Воля» у шостому матчі  без серйозних проблем здолали «Нашу Рябу».

У сьомому матчі зіткнулись команди «Психофутболісти» та «Викладачі». Команда викладачів продемонструвала злагоджену гру, в якій вбачався досвід. Не можна не відзначити гру «Психофутболістів». Вони нав’язували боротьбу супернику. Та все ж «Викладачі» перемогли із рахунком 4:1.

Завершували 1 тур змагань команди «ННІ Економіки і права» та «Збірна Світу». Гра видалась досить цікавою. «ННІ Економіки і права» не здавались до останнього, граючи проти сильного супротивника. «Збірна Світу» здобула перемогу із рахунком 5:1.

  

 

Денис Непогодьєв, студент 1-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Руслан Крижанівський,

ФК «ЛНЗ»

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького