Студентка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького ННІ фізичної культури, спорту і здоровʼя Вікторія Боярченко виборола «срібло» на Чемпіонаті Європи з кікбоксингу WAKO.

Про це повідомляють на сайті «Суспільного».

Спортсменка черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Вулкан" Вікторія Боярченко здобула "срібло" на чемпіонаті Європи з кікбоксингу WAKO.

Про це повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Чемпіонат Європи з кікбоксингу WAKO серед дітей, кадетів та юніорів проходив із 25 серпня по 3 вересня у Стамбулі (Туреччина).

— У турнірі взяли участь 2 015 спортсменів із 38 країн. Збірна України посіла шосте місце в командному заліку. Українські спортсмени здобули 45 медалей: 17 золотих, 11 срібних та 17 бронзових. У складі національної збірної України змагалася і вихованка КДЮСШ "Вулкан" Вікторія Боярченко. Вона показала відмінний результат у категорії «Старші юніори» (17-18 років), в розділі «Фул-контакт» (до 65 кілограмів) та виборола срібну медаль для збірної України, — зазначили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Тренує спортсменку Олександр Литвиненко. Наприкінці вересня вона візьме участь у чемпіонаті України серед ДЮСШ, що відбудеться у Тернополі.

Джерело: «Суспільне»