Кожен інститут та факультет Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького може сміливо похизуватися своїми активістами, яких об’єднує команда студентської ради.

А чи знали ви, який вплив має така діяльність? Ми вирішили дізнатися про всі аспекти й таємниці студентської ради ННІ української філології та соціальних комунікацій від її представника — Дениса Динди.

— Хто або що спонукало тебе приєднатися та цієї команди ?

— На першому курсі, у 2018 році, я познайомився із Дмитром Кузьмінським (на той час він був очільником студентської ради), і я дуже зацікавився його діяльністю, а пізніше й сам зрозумів, що хочу проявляти себе разом із ним.

— Розкажи суть своїх обов’язків. Чим ти займаєшся?

— Скажу відверто — обов’язки в нашій команді в усіх однакові, тобто, не буває такого, щоб один мав роботи багато, а інший — мало. Ми всі завжди допомагаємо один одному і разом виконуємо будь-які завдання

— Для тебе бувають завдання складними?

— Я обожнюю те, що роблю, і єдине, що іноді може бути складним — це зібрати всіх і налаштувати на роботу. Адже бувають випадки, коли не всі охоче співпрацюють з тобою, а дбати про хороший кінцевий результат  дуже важливо.

— З початком такої діяльності ти набув чи відкрив у собі якісь нові якості?

— Я вважаю, що кожен член студентської ради вже зміг проявити себе як активна особистість, а в ході самої роботи ти однозначно починаєш мислити більш масштабно і креативно.

— Поділися з нами найсмішнішим випадком, який ставався з тобою в студентській раді.

— Скажу, що кожне наше засідання завжди проходить дуже весело, адже після офіційної частини ми завжди між собою сміємось і жартуємо, як одна велика родина, саме тому я маю просто море хороших спогадів.

— А як щодо ваших масштабних командних робіт?

— Для мене наймасштабнішою стала організація вечірки на День студента у 2019 році, адже ми мали зібрати дуже велику кількість студентів і дбати не лише про їх цікаве дозвілля, а й про дисципліну. Також до таких подій можу віднести поїздку у 2020 році в Сокирно, коли ми мали відповідальність зацікавити всіх наших першокурсників студентським життям і показати їм нашу університетську родину в усіх яскравих проявах.

— Чим цікавим ви приваблюєте до своєї діяльності увагу студентів?

— Насамперед, ми завжди влаштовуємо різні свята і даруємо всім добрий настрій. Ще ми маємо хорошу традицію проводити розіграші на День студента та День закоханих, а головними призами стають сертифікати та купони від різних закладів нашого міста.

— Чи припиняється робота студентської ради в умовах карантину?

— Ні, ми продовжуємо працювати і виконувати всі наші обов’язки.

— На твою думку, до вашого колективу мають приєднуватися тільки ті люди, що мають розвинені лідерські якості?

— Звісно ні, адже в цій справі себе випробувати може будь-хто і діяти в колективі так, як сам цього забажає. У будь-якому випадку варто спробувати, можливо, саме цього людині і не вистачало.

— Щоб ти порадив для студентів, які в майбутньому хочуть приєднатися до студентської ради ННІ УФСК?

— Єдине і головне — не втрачайте часу і не бійтеся все пробувати. Ми завжди раді новим людям та із задоволенням станемо для кожного не лише крутою командою, а й розкриємо всі хороші навички.

Вдячні Денису за таку щиру бесіду та всі цікавинки для наших студентів!

З Денисом Диндою спілкувалась кореспондентка Інна Молнар

ННІ української філології та соціальних комунікацій