Якою буде вступна кампанія-2022, як писати мотиваційний лист та складати іспити, чи будуть місця держзамовлення, якою буде вартість навчання — ці та безліч інших питань поставили вступники ректору ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександру Черевку та приймальній комісії, яку він очолює.

Онлайн-зустріч зі вступниками та їхніми батьками відкрила цикл зустрічей в інститутах і на факультетах, під час яких абітурієнтам розповідають про вступ-2022.

Ректор розповів про університет зі столітньою історією, який дав путівку в життя десяткам тисяч молодих людей.

Поінформував також про рейтинги університету, про перспективні спеціальності та про підготовку конкурентоспроможних фахівців. Окремо зупинився на умовах проживання і навчання.

— Робіть усвідомлений вибір, щоб не втратити жодної зі своїх можливостей! — порадив він учасникам зустрічі та наголосив, що готовий постійно спілкуватися онлайн. Нагадав, що актуальну інформацію щодо вступу у 2022 році можна знайти на сторінці Приймальна комісія в інстаграмі  та на сайті університету в розділі ВСТУП 2022 

Можна також телефонувати до приймальної комісії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького:
((067) 83 09 612(063) 80 32 971) або ж безпосередньо в інститути та на факультети. Детальну інформацію можна отримати під час зустрічей, які проводять приймальні комісії структурних підрозділів.

— Бажаю вам добре завершити навчальний рік, а розпочати новий у ЧНУ, у мирній і процвітаючій Україні! — підсумував Олександр Володимирович.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького