Нагороди за багаторічну працю в галузі освіти, за організацію благодійницької роботи та з нагоди ювілею  отримала  проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк.

Своє життя вона присвятила педагогіці. Розпочавши свій шлях шкільною вчителькою, Галина Миколаївна  багато років керувала освітньою галуззю Черкащини — на посадах першого заступника начальника та начальника управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації. У  Черкаському національному університеті здобула вищу освіту. Нині ж опікується тут вихованням молоді. Вибудовує і підносить на новий рівень національно-патріотичну складову цього процесу.

З початком повномасштабного вторгнення активно організовувала допомогу Збройним силам України. Загалом більше двох мільйонів гривень було зібрано колективом за цей період, налагоджено роботу Центру допомоги армії.

Галина Миколаївна провадить успішну іміджеву діяльність. ЇЇ любов до молоді, креативність дали новий поштовх для розвитку студентських творчих колективів.

Ректор університету Олександр Черевко подякував за працю і активну життєву позицію. Він зазначив:

— Ви активно працюєте, щоб Черкаський національний був знаний в області і за її межами як центр освіти, науки, національно-патріотичного виховання. Щоб його обирали абітурієнти та їхні батьки. Ви організовуєте волонтерську й благодійну діяльність усього колективу і студентства. Нам комфортно і плідно працюється з Вами, шановна Галино Миколаївно. Нехай Ваша праця і надалі приносить щедрі плоди!

Олександр Черевко вручив нагороди та відзнаки від імені очільників міста й області.

Галину Гаврилюк за активну працю на перемогу нагороджено Почесною грамотою Черкаської обласної військової адміністрації і Черкаської обласної ради з врученням Почесної  відзнаки «За заслуги перед Черкащиною».

За особистий внесок у розвиток національної освіти, навчання і виховання підростаючого покоління, за багаторічну сумлінну працю та з нагоди ювілею Галина Миколаївна нагороджена медаллю Національної академії педагогічних наук України «Леся Українка».

Черкаська міська рада нагородила Галину Миколаївну медаллю «За сумлінну працю».

Прийшли привітати ювілярку і Анатолій Стеценко, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, та Ігор Погрібний, голова первинної організації профспілки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Анатолій Стеценко вручив почесний знак Профспілки працівників освіти і науки  України «За соціальне партнерство».

Привітали Галину Гаврилюк директори та декани навчально-наукових підрозділів університету, працівники відділу виховної роботи і відділу інформації та зв’язків із громадськістю.

Пісенний дарунок ювілярка отримала від  творчого колективу, яким вона щиро опікується — «Фабрики музичного мистецтва «Voices»».

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького