Профспілковий комітет Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провів семінар-навчання «Proforgmeetup2k19» для профспілкових групових організаторів перших курсів навчально-наукових інститутів та факультетів. Захід організували на базі навчально-спортивного комплексу «Сокирно». Загалом у події взяли участь 42 студенти і 9 викладачів університету.

Семінар розпочав голова первинної профспілкової організації університету Анатолій Стеценко, який розглянув питання ролі профспілкової організації у представництві та захисті трудових прав і соціально-економічних інтересів студентів в Україні.

Продовжив роботу з профгрупоргами заступник голови профкому у справах студентів Руслан Пархоменко, презентувавши дії щодо роботи комісії у справах студентів, можливі варіанти розвитку профгрупорга, його роль у студентському житті та про створення іміджу профспілкового активіста.

У роботі семінару взяла участь начальник відділу виховної роботи університету Ірина Луценко. Вона провела креативний і цікавий тренінг «Чому круто бути молодіжним лідером».

На завершення було підведено підсумки, кожний профактивіст висловив свої враження від заходу, було обговорено програму дій розвитку профспілки на майбутнє.

Профспілка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького