Продовжується співпраця Центру дистанційної освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області.

На початку жовтня для викладачів загальноосвітніх предметів освітніх галузей «Математика» та «Природознавство» закладів профтехосвіти області було організовано онлайн-тренінг «Створення сайтів і блогів з використанням цифрових інструментів Google».

Доповідачем тренінгу була Галина Луценко, докторка педагогічних наук, професорка кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій. Участі в онлайн-тренінгу взяли понад 40 викладачів, що представляли професійно-технічні заклади з усієї області.

Під час тренінгу розглядалися сучасні технології створення сайтів для ефективного професійного просування та можливості, що пропонуються компанією Google для цього. Учасники активно обговорювали роль і місце сайтів в професійній діяльності викладачів. Під час практичної частини тренінгу учасники долучилися до створення власних сайтів з використанням цифрових інструментів Google.

Центр дистанційної освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького