Завершується 2019 рік. Він був насичений різними подіями. Верховною Радою України було внесено зміни до законодавства у сфері вищої освіти. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького поліпшив свої позиції практично за всіма показниками, увійшов у престижний рейтинг світових університетів з 10-им місцем в Україні. Покращилася матеріально-технічна база, з’явилися нові лабораторії з сучасним обладнанням.

Та одне з найвагоміших досягнень у тому, що навчальний корпус, знищений пожежею у 1990 році, нарешті відбудовано. Відповідно до плану, після проведення пусконалагоджувальних робіт, він буде зданий в експлуатацію  в І кварталі 2020 року.

Ректорат та студентська рада ЧНУ ім. Б. Хмельницького висловлюють щиру вдячність депутатам Верховної Ради України, Міністерству освіти і науки України освіти, Черкаській облдержадміністрації та всім, хто сприяв у реалізації інвестиційного проєкту «Реконструкція навчального корпусу № 4 Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького». Особлива подяка народному депутату Олександру Скічку за підтримку на фінальному етапі здійснення інвестиційного проєкту.

Щиро вітаємо всіх із Новим роком та Різдвом Христовим! Радісних свят і успіхів у році прийдешньому!