Кавеенівські жарти — пацієнтам дитячої лікарні. Студенти та викладачі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відвідали обласне дитяче онкогематологічне відділення.

У рамках постійно діючого доброчинного проекту «Віддай людині крихітку себе. За це душа наповнюється світлом» дітей відвідали команда КВК «Колоритні та незаурядні», студрада ННІ історії і філософії та голова профбюро інституту доцент Марина Захарченко. Потурбувалися і про подарунки для дітей та їхніх матусь. Перед тим дітей опитали, чим би вони хотіли порадувати своїх мам.

Капітан команди КВК Аня Орловська переконана: «Рак — це хвороба, з якою людину не можна залишати сам на сам. Подарувати посмішки і здійснити маленькі мрії недужих діток — це той мінімум, який може зробити кожна людина. Можливо, саме здійснення цих бажань допоможе з новими силами побороти хворобу. Спільними зусиллями ми виконали хоча б мінімальні бажання цих особливих дітлахів».

Марина Захарченко, голова профбюро ННІ історії і філософії, зазначає: «Першочергово хотілося б подякувати нашим студентам Анні Орловській, Анні Бас, Юлі Шевченко, Андрію Шведіну, Колі Нездолію.

Допомогли у влаштуванні свята психолог дитячого онкогематологічного відділення Надія Михайлівна та звукорежисер, студент 2-го курсу Ярослав Хандусь. Якби ви бачили, як щиро раділа малеча!Особливо приємно було діткам дарувати подаруночки своїм матусям. Більшість дітей замовляли, безумовно, косметику і матеріали для рукоділля.

Змучені, але приємно вражені матусі були щиро вдячні за увагу до них і дітей. Студенти сподіваються, що їм у такий спосіб удалося підтримати цих мужніх і водночас тендітних жінок.

ННІ історії і філософії