Другий рік поспіль з метою виявлення обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, реалізації їх здібностей, залучення до здобуття вищої освіти Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького проводить Всеукраїнську олімпіаду закладу вищої освіти з біології, хімії, математики й фізики.

Олімпіада проходитиме у два тури — заочний і очний. Завдання заочного туру будуть розміщені в березні на веб-сторінці університету, їх необхідно виконати до 20 квітня. Очний тур буде проходити 12 та 13 травня 2018 року.

До участі в олімпіаді допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в 2018 році.

За результатами Олімпіади вступникам можуть бути нараховані додаткові бали (від 1 до 20) під час конкурсного відбору до Черкаського національного університету. Нинішнього року розширено перелік спеціальностей, при поданні заяви та документів на які вступник за наслідками участі в Олімпіаді може розраховувати на додаткові бали. Такими спеціальностями є: 014 «Середня освіта (біологія та здоров’я людини)», 014 «Середня освіта (математика)», 014 «Середня освіта (фізика)», 014 «Середня освіта (хімія)», 014 «Середня освіта (інформатика)», 091 «Біологія», 101 «Екологія», 102 «Хімія», 104 «Фізика та астрономія, 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», 111 «Математика», 124 «Системний аналіз», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».

Детальніше про олімпіаду читайте ТУТ.

Всеукраїнська олімпіада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького чекає на розумних і талановитих учнів!

 Оргкомітет олімпіади