Шановні колеги! Перед нами постало випробування, яке нас має ще більше згуртувати, а також мотивувати розвивати нові форми освітнього процесу.

Наступні тижні ми працюємо в дистанційному режимі, надаючи якісні освітні послуги студентам і використовуючи цей час для особистого професійного вдосконалення.

Нагадую, що для координації наших зусиль щодо дистанційного навчання функціонує сайт навчально-методичного відділу. Там розміщено методичні рекомендації для викладачів, керівників структурних підрозділів, зразки документів і роз’яснення щодо організації освітнього процесу для студентів та іншу корисну інформацію для університетської спільноти. 

Навчально-методичний відділ також розміщує на цьому сайті детальні інструкції щодо засобів для дистанційного навчання та запрошує всіх викладачів приєднатися до університетської спільноти в популярних месенджерах для оперативного інформування.  

Закликаю директорів інститутів, деканів факультетів, завідувачів кафедр чітко і неухильно дотримуватися цих інструкцій і завдань, контролювати проведення дистанційних занять згідно з розкладом, надавати методичну й організаційну допомогу викладачам у формуванні електронних курсів і приєднанні до них студентів.

Звертаюся також до студентів. 

Ми не розбіглися на канікули! Ми працюємо інтенсивно і злагоджено! Ми лише змінюємо форму спілкування – з очної на дистанційну.

Насамперед закликаю кожного з вас бути відповідальними за особисте здоров’я і здоров’я близьких людей. Карантин вимагає уникати контактів, виходити в людні місця лише у разі крайньої необхідності.

Давайте використаємо вивільнений час для навчання та самовдосконалення. Чітко виконуйте інструкції від дирекцій/деканатів, викладачів і старост, а також скористайтеся додатковими можливостями для навчання, які надає світова освітня спільнота на платформах Prometeus, Coursera та інших. 

Переконаний, що форс-мажор нас згуртує та надасть натхнення на оновлення змісту і форм навчання.

Усім здоров’я, наснаги і взаємопідтримки!

Ректор Олександр Черевко

Довідково від навчально-методичного відділу: 

Викладачам. Для доступу до інструкцій потрібно обрати на сайті університету розділ Університет > Освітня діяльність, зареєструватися (кнопка праворуч вгорі) та відкрити сторінку Викладачу.

Студентам. Для доступу до інструкцій потрібно обрати на сайті університету розділ Університет > Освітня діяльність, зареєструватися (кнопка праворуч вгорі) та відкрити сторінку Студенту.