9 грудня у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася чергова онлайн-зустріч з колегами з Університету Гринвіча (Велика Британія).

До зустрічі вже традиційно долучився проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло, завідувачка кафедри сучасник практик викладання англійської мови Наталія Сливка та представники відділу міжнародних зв'язків. Під час зустрічі були розглянуті питання започаткування спільних наукових досліджень за фінансової підтримки від уряду Великої Британії у межах програми «Ініціатива Єднання». Також обговорювали можливості організації спільних освітніх програм у форматі Double degree. Представники Університету Грінвіча розповіли українським колегам про можливість підвищення кваліфікації для українських викладачів на базі їхнього університету (дистанційно, з отриманням сертифікату).

Колеги з університету Гринвіча також запрошують науковців ЧНУ долучитися до міжнародної конференції SHIFT, яка відбудеться 11-12 січня 2023 року (реєстрація відкрита до 16 грудня). Цього року конференція об’єднує чотири дуже актуальні теми, в межах яких викладачі й студенти матимуть можливість продемонструвати свої інноваційні підходи до навчання та викладання за минулий рік.

 Відділ міжнародних зв’язків