Колектив ННІ природничих та аграрних наук відзначив 89-у річницю з дня утворення — у 1930 році в Черкаському інституті народної освіти було створено природничий факультет.

Традиційно святкові заходи з нагоди утворення підрозділу були приурочені до весняних екологічних свят. Одне з них встановлено ООН та відзначається 22 квітня — День Землі.

24 квітня колектив інституту — студенти, викладачі та співробітники — провели святкові заходи на навчально-науковій базі «Сокирно». Їх організаторами виступила студентська рада інституту. Програма була насиченою та емоційною. Студенти у гумористичній формі представляли номери на тему «Ми та наш інститут через 30 років», а викладачі представили постановку, в якій розповіли про себе та інститут, яким він був 30 років тому. Студентські команди змагалися у різноманітних спортивних конкурсах, організованих викладачем ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Ольгою Івановою. За участі студентів та викладачів було проведено баскетбольний матч. Усі охочі взяли участь у конкурсі на краще селфі та мали час для приготування страв на мангалі. Первинна профспілкова організація ЧНУ імені Богдана Хмельницького з нагоди свята привітала колектив інституту подарунковим сертифікатом.

Інститут сьогодні — це не тільки якісне навчання та гарантоване працевлаштування, це партнерське середовище між викладачами та студентами. Під час святкування Дня інституту студенти та викладачі мали чудову нагоду неформального спілкування та можливість дізнатися більше про різноманітні таланти кожного.

ННІ природничих та аграрних наук