Як написати проект, щоб стати учасником грантової програми Євросоюзу, навчали науковців Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

19 січня відбувся тренінг-ознайомлення з методикою написання проектів у рамках програми Erasmus+. Фахівці Проектного офісу Центру зовнішніх і міжнародних зв’язків університету Євгеній Плахотнюк та Алла Ярмоленко, використовуючи матеріали «Національного Еразмус+ Офісу в Україні», ознайомили учасників тренінгу з ключовими напрямами програми ЄС та поділились основними розробками з методології написання грантового проекту.

У заході взяли участь завідувачі кафедр усіх навчально-наукових інститутів і факультетів університету. Окрім загальної інформації щодо участі в програмі Еразмус+ у 2016 році, учасники отримали орієнтовні приклади можливих напрямів проектів у сфері спеціалізації кожного окремого ННІ та факультету. Фахівці Проектного офісу побажали учасникам програми креативних ідей і наснаги та запевнили, що готові надати їм усебічну допомогу.

МАТЕРІАЛИ ТРЕНІНГУ З НАПИСАННЯ ПРОЕКТІВ ЗА ПОСИЛАННЯМ: http://cdu.edu.ua/pd/tsentr-zovnishnikh-i-mizhnarodnykh-zviazkiv/proektnyi-ofis/erasmus.html

 

Проектний офіс Центру зовнішніх і міжнародних зв’язків

Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького