Міжнародне наукове видавництво «University Press Journal» (Велика Британія) запрошує викладачів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького пройти міжнародне наукове стажування у Великій Британії.

Стажування проходитиме в офісі видавництва та Ноттінгемському університеті за програмою «Провідні світові університетські видавництва та публікація статей в університетських журналах, представлених в наукометричних базах Web of Science та Scopus».

Міжнародне наукове стажування буде проходити як в очному, так і, для охочих, у дистанційному форматі з 25 листопада до 20 грудня 2020 року.

Після закінчення наукового стажування буде виданий міжнародний сертифікат від видавництва та університету, що засвідчує його проходження в кількості 6 кредитів ECTS або 180 годин.

Наукові статті учасників стажування, підготовлені в ході проведення стажування, будуть опубліковані безоплатно нашим видавництвом в університетських журналах Великої Британії (Q1-3), представлених в наукометричних базах Web of Science та Scopus.
 
За детальнішою інформацією звертайтеся до ННЦ зовнішніх та міжнародних зв'язків.
ННЦ зовнішніх та міжнародних зв'язків