Викладачі кафедри анатомії, фізіології та фізичної реабілітації 30 травня 2024 року взяли участь у V Міжнародній науковій інтернет-конференції «Актуальні проблеми фізичної культури, спорту та здоров’я».

Організатором конференції стала кафедра теорії і методики фізичного виховання ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я. Модерував науковий захід Сергій Гречуха, завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент.

Учасників традиційного наукового заходу привітали проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло та директор ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Леонід Нечипоренко.
Свої матеріали представили магістранти кафедри анатомії, фізіології та фізичної реабілітації спеціальності 091 «Біологія та біохімія (Спортивна фізіологія та реабілітація)».

Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень теоретичних та практичних знань, підготували ґрунтовні презентації та доповіді.

Також під час конференції виступали викладачі та аспіранти ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я.

Представлені доповіді стосувались актуальних проблем фізичного виховання і спорту, а також проблем формування, відновлення, зміцнення і збереження здоров’я представників різних груп населення, фізичної реабілітації та оздоровчої фізичної культури.

За результатами роботи конференції буде підготовлено збірник тез.

ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я