Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького активізує свою міжнародну діяльність та академічну мобільність учасників освітньо-наукового процесу. 12 січня Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків провів онлайн-конференцію.

Участь взяли директори навчально-наукових інститутів та декани факультетів університету, їх заступники з наукової роботи і завідувачі кафедр щодо методологічної підготовки проєктів для участі у конкурсі програми Еразмус+.

Директорка центру Тамара Качала познайомила учасників з Програмою міжнародної співпраці Європейського Союзу Еразмус+, яка спрямована на підтримку проєктів, партнерства та мобільності в галузі освіти, професійної підготовки, питань молоді та спорту на 2021-2027 рр.

Учасники конференції ознайомилися з новими можливостями, цілями та завданнями програми, а також її ключовими пріоритетами та національними пріоритетами, які визначені Міністерством освіти та науки України як наскрізні для всіх проєктів програми. Значну увагу приділено особливостям таких напрямів Еразмус +, як Академічна мобільність, Розвиток потенціалу вищої освіти (CBHE) та Жан Моне.

 

Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків