Вища Школа Лінгвістична в Ченстохові пропонує до Вашої уваги програму закордонного стажування для викладачів, методистів та адміністративного персоналу українських ЗВО в межах Європейського освітнього проєкту «The innovative Methods and Technologies of Teaching: The Newest in the European Educational Practice».

Під час стажування Ви:

  • опануєте проєктний підхід до організації навчального процесу;
  • навчитеся розробляти та подавати власні обмінні, навчальні та дослідницькі проєкти для отримання фінансування зі спеціальних фондів ЄС;
  • ознайомитеся з можливостями реалізації принципу мобільності студентів та викладачів через використання фондів ЄС, призначених для фінансування компоненти мобільності;
  • налагодите корисні зв’язки з польськими колегами.

Таке стажування дозволить отримати важливий досвід практичної роботи у закордонному університеті.

Документ, що підтверджує закінчення курсу — офіційний сертифікат про проходження курсу підвищення компетентностей за формою Міністерства освіти Республіки Польща, який визнається МОН України.

Мови навчання: польська (з перекладом), українська та російська. Частина тем може бути доступна для обговорення англійською, польською та німецькою мовами.

Заняття розпочинаються в онлайн-форматі, і через поточну ситуацію з коронавірусом цього разу вони будуть продовжені також в онлайн-версії.

Центр зовнішніх та міжнародних зв'язків