Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту і здоров’я цього року випустив 73 бакалаврів денної та заочної форми навчання. Дипломи з відзнакою отримали 7 випускників.

 Привітав молодих людей і вручив їм дипломи перший проректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Василь Мойсієнко:

 — Університет пишається спортивними досягненнями студентів. Попри ваш юний вік, ваші перемоги є прикладом для наслідування. Нехай вам щастить у житті. А ми разом із вами будемо радіти вашим новим успіхам.

Теплі слова вітання бакалаврам адресував директор ННІ Леонід Нечипоренко. Як спортсмен, Леонід Анатолійович побажав колегам міцного здоров’я та нових перемог.

Особливою була церемонія вручення дипломів. Куратори груп у поетичній формі говорили про студентів, розповідали, чим запам’яталися випускники.

Високими досягненнями відзначилися майстер спорту України з велоспорту, член основного складу національної збірної Віталій Новаковський, МСУ з академічного веслування Дмитро Краснюк, МСУ з морського багатоборства Єлизавета Хорошко, МСУ з гирьового спорту Катерина Кузьміна. Серед них і Ігор Бояркін, гравець БК «Черкаські мавпи» та член збірної команди ЧНУ з баскетболу, яка у змаганнях XIV Всеукраїнської універсіади виборола I місце серед ВНЗ України, а також Ілля Нікітенко, член чоловічої збірної ЧНУ з футболу, яка посіла II місце серед ЗВО України у XIV Всеукраїнській універсіаді.

За активну участь у спортивно-мистецьких заходах та популяризацію свого інституту слід відзначити таких випускників, як Денис Піддубний, кандидат у майстри спорту України зі спортивно-бальних танців; Діана Цапліна (Плясова), солістка шоу-балету ННІ ФКСЗ, провідний тренер танцювального клубу «ПаруПа»; Анастасія Роздайбіда, член команди з черлідингу «GOLDEN LADIES»; Станіслав Павленко, переможець всеукраїнських конкурсів, володар гран-прі міжнародних фестивалів та конкурсів в оригінальному жанрі з повітряної гімнастики та еквілібристики. Диплом отримала також голова студентської ради Юлія Предвічна. 

Насиченою була й концертна програма. Випускники підготували мистецькі та спортивні номери. Вітали бакалаврів колеги зі спортивних закладів Черкас.

 

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького