На Покрову делегація Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького разом із міським головою Анатолієм Бондаренком та містянами вшанувала пам’ять загиблих за незалежність України воїнів на площі Слави у Черкасах.

Попри загрозу ворожих ракетних ударів, усі зібралися біля меморіального комплексу загиблим воїнам з нагоди кількох важливих для українців свят — Дня українського козацтва, створення Української Повстанської Армії та Дня захисників і захисниць України.

Ректор ЧНУ Олександр Черевко:

 

 

— Сьогодні знаковий день для всіх українців. А для Черкаського національного це ще й День університету. Безумовно, ми хотіли його відзначити по-іншому. Але безпека наших людей — понад усе. Тож вітаю з усіма святами, бажаю впевненості у нашій перемозі. І хоч зараз напруга висить прямо у повітрі, ми не боїмося ворога — ми його ненавидимо і переможемо. Московська орда буде подолана. До цього закликають наші предки, у цьому нас упевнюють наші діти. Віримо у майбутнє! Слава українським воїнам, слава українським козакам, воїнам Української Повстанської Армії, слава Україні!

 

Про це також — на сайті «Суспільне новини»

 

 

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького