Вокальний ансамбль «Мелодія» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького став лауреатом І ступеня Міжнародного конкурсу мистецтв «Штурм» у номінації «естрадний вокал» у 5-ій віковій категорії.

Варто зазначити, що міжнародний дитячий конкурс є багатожанровим. За весь час існування у змаганнях брали участь такі країни: Білорусь, Польща, Велика Британія, Молдова, Чеська Республіка, Португалія, Болгарія, Грузія тощо.

Студенти ЧНУ виконали музичну композицію «Горлиця», яка, на їхню думку, чудово підходить для конкурсу — адже ця пісня про весну й любов.

— Ми наполегливо готувалися близько двох місяців до конкурсу. Перемога в змаганні додала учасникам гурту впевненості та змотивувала брати участь у подібних заходах, — поділилася враженнями учасниця «Мелодії», студентка-магістрантка ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Ольга Білоха і додала: — Ми не досягли б таких звершень, аби не допомога й підтримка ректора ЧНУ Олександра Черевка, проректора з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галини Гаврилюк та нашої наставниці, народної артистки України Лідії Зайнчківської. Дякуємо!

Переглянути виступ вокального ансамблю можна за покликанням.

 

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького