Нещодавно представники комісії у справах студентів у складі Ксенії Бойко, Дениса Тітова та голови комісії Руслана Пархоменка роздавали здобувачам вищої освіти, що проживають у гуртожитках університету під час адаптивного карантину, антисептики та пакунки з масками.

Їх напередодні підготував профспілковий актив, а саме: Вікторія Єрмоленко, Анастасія Антоненко, Юлія Сотула та Діана Осейко.

— Мешканці гуртожитків були приємно вражені турботою, адже часто нас асоціюють з адресною допомогою спілчанам, а не із заходами, що стосуються кожного, хоча такі ми теж організовуємо, — поділився враженнями заступник голови профбюро ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва у справах студентів Денис Тітов.

— Сьогодні, коли через ті чи інші обставини студенти не можуть повернутися до своїх домівок, їх вкрай важливо підтримувати не лише віртуально, а й реально, — розповів заступник голови профспілки у справах студентів Руслан Пархоменко. — Словом, пакунки з антисептиками ми передали також в ізолятори, де студенти перебувають, щоб мінімізувати передачу захворювань.

Заступник голови профбюро у справах студентів ННІ економіки і права Ксенія Бойко зазначила, що варто подякувати головам студентських рад гуртожитків, вихователям та комендантам, які допомогли провести цю акцію.

Профспілкове бюро ЧНУ