Студентка навчально-наукового інституту фізичної культури спорту та здоров’я Марина Мальована розповіла про спортивну кар’єру та плани на майбутнє.

Серед людей, які займаються боксом, багато різносторонніх особистостей. Поєднувати спорт із мистецтвом, своїми хобі та інтересами — означає розвивати свій характер та інтелект, набувати нового життєвого досвіду і розвивати свою ерудицію. Одна з тих, хто демонструє різнобарвність своєї особистості — це Марина Мальована.

Її називають «Dark Angel»: чемпіон України 2019 року серед жінок із боксу, а також учасниця музичних конкурсів. І при цьому Марина — успішна спортсменка. Не так давно здобула другу перемогу в двох матчах на профі-рингу, нокаутувавши в першому раунді опонентку із Грузії — Анукі Цопурашвілі. Цей бій викликав ажіотаж у Німеччині, тож Мальовану вважають дуже перспективною спортсменкою.

В інтерв’ю Марина розповідає про перші кроки в боксі, свої життєві інтереси та пріоритети, а також спортивні амбіції й завдання.

Дівчина каже, що з шести років займається боксом:

— Тато привів у зал і сказав: «Будеш боксером, відмовки не приймаються». Я хотіла в музичну школу, вчитися музики, але мене віддали в бокс.

В інтерв’ю мова також йде про спортивні здобутки.

— У п'ятнадцять років стала чемпіонкою Європи, майстром спорту, була чемпіонкою України серед юніорів, потім серед молоді, згодом у дорослому боксі. Цього року також стала чемпіонкою України. Дебютувала на профі-рингу, — розповідає спортсменка.

Марина також поділилася планами на майбутнє:

— Цього року хочу потрапити на змагання в Європі, провести кілька професіональних боїв. Загалом намагаюся усюди потрапити, усюди встигнути. Планую максимально викластися!

Більше інформації читайте ТУТ

Джерело: Федерація боксу України