Студент 3-Ж курсу спеціальності «Журналістика» кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Андрій Назаренко розпочав стажування у «Воєнному Хабі медіамобільності».

Це журналістська програма Фундації Суспільність в особливий час, яка ставить за мету провадити систему стажування студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усієї країни в провідних медіа за прикладом світового досвіду інтернатури.

Програма стажування під час війни передбачає опанування основних вмінь роботи в воєнних умовах, вивчення щоденної практики провідних медіа країни, передових журналістських навичок, перенесення досвіду роботи авторитетних медіа на регіональний рівень, залучення молодих журналістів до професійних журналістських об’єднань.

У перший день стажування учасники з 12 регіонів країни обговорили завдання і розпочали роботу в найкращих редакціях столиці, зокрема, «Суспільне»,  «Громадське радіо», «Forbes Ukraine», «Радіо культура», «Громадьке ТБ», «5 канал», «Детектор Медіа», «Ukraїner», ТРК «Київ» та багато інших.

Джерело: Фундація Суспільність