У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася зустріч студентів із представниками поліції.

Захід організовано «Центром кар’єри», який запрацював у Черкаській філії Черкаського обласного центру зайнятості.

Кожен, хто бажає отримати індивідуальні консультації щодо побудови власної кар’єри, може звернутися до фахівців «Центру» і отримати кваліфіковану допомогу.

Майбутні юристи поспілкувалися з фахівцями обласної служби зайнятості щодо шляхів розвитку кар’єри, складання грамотного резюме та необхідності навчання протягом життя.

У ході жвавого спілкування, молоді люди висловили бачення про «ідеальне місце роботи» та важливість розвитку Hard skills і Soft skills.

Про особливості роботи в правоохоронних органах, студентам розповідали слідчі, кінологи, оперативники кримінального розшуку, ювенальної превенції та спецпризначенці батальйону поліції особливого призначення.

Уже не з підручників, а з перших уст професіоналів, молодь дізнавалася про робочі будні поліціянтів, умови та порядок вступу до рядів поліції Черкащини, перспективи професійного зростання.

Адже почати кар’єру у правоохоронних органах можна навіть без досвіду роботи, відразу після навчання.

Головне – бажання віддано працювати і нести службу.

Окрім того, студенти дізналися про те, як надавати домедичну допомогу, взаємодопомогу та допомогу потерпілим під час невідкладних ситуацій.

Для майбутніх правників це була важлива і пізнавальна зустріч. Тепер буде чіткий план дій на майбутнє

Служба зайнятості дружня до молоді, а фахівці готові ставати новими друзями для майбутніх поколінь.

Завжди з вами на зв’язку в Telegram.

Кого зацікавила перспектива роботи в поліції, контактні телефони сектору організації відбору ГУНП в Черкаській області:

067 559 85 26

067 554 66 93

Джерело: Черкаський обласний центр зайнятості