Конкурс краси, стилю та сили відбувся у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Цього року на глядачів чекав оновлений формат: обирали не лише міс університету, а й містера ЧНУ-2019.

Учасники демонстрували свою вроду, фізичну форму, дивували танцювальними номерами, креативили та відповідали на питання інтелектуального конкурсу.

Привітав учасників та вручив їм нагороди ректор університету Олександр Черевко:

— У Черкаському національному є добрі традиції. Конкурс краси — це одна із них. Конкурсанти, які стоять на сцені — це дзеркало тих, хто сидить у залі. У ЧНУ навчається 4 тисячі дівчат і майже 3 тисячі хлопців. І кожен із них красивий, розумний, яскравий. Я люблю усіх студентів. Я ціную їх за наполегливість, відповідальність, креативність і творчість, тому бажаю кожному перемог і реалізації задумів.

Ректор подякував також усім спонсорам конкурсу та народним депутатам України Владиславу Голубу й Сергію Рудику. Народні обранці підтримують університет, а сьогодні погодилися стати гостями конкурсу.

— Ми в усьому відчуваємо підтримку наших народних депутатів, — підкреслив Олександр Володимирович.

— Життя — це емоція. Саме ви сьогодні подарували кожному глядачу позитивні враження, — звернувся до учасників Владислав Голуб. — Я переконаний, що молодь — це та сила, яка рухає нашу державу, це люди, які готові брати відповідальність і рухатися вперед. Ви молоді, драйвові, талановиті, тож досягайте успіху і перемагайте.

Не лише як народний депутат, а і як член Наглядової ради ЧНУ, конкурсантів привітав Сергій Рудик.

— Мені приємно, що можу допомагати Черкаському національному університету. Це і покращення матеріально-технічної бази, і відбудова згорілого крила навчального корпусу №4. Сьогодні я переконався, що студенти Черкаського національного унікальні. Вони організували феєричний захід, наповнили зал неймовірно-позитивною енергетикою.

Привітали учасників і подарували їм подарунки представники благодійного фонду «Разом» Людмили Русаліної, голова профспілкового комітету Черкаського національного університету Анатолій Стеценко, засновник і викладач школи макіяжу «BeatyFace» Зеленько Вікторія.

Подякувала за підтримку та за участь у конкурсі голова студентської ради ЧНУ Аліна Козлова. Вона запевнила, що студентський актив і надалі ініціюватиме подібні заходи, оскільки вони дозволяють студентам відкрити себе по-новому. Очільниця студентської ради висловила окрему подяку голові та членам журі, які також стали спонсорами дійства — засновниці психологічного клубу «СпільнО» Ользі Спільніченко, засновниці і викладачу школи макіяжу «BeatyFace» Вікторії Зеленько, президенту Черкаської міської федерації боді-білдингу і фітнесу, директору спорткомплексу «Matrix» Михайлу Кислякову, головній організаторці конкурсу краси «СтудМіс Черкаси» Марині Горященко, художниці з вишивки на фабриці ім. Лесі Українки Наталії Таран, власниці студії квітів «LAVANDE» Юлії Кар, маркетологу та дизайнеру магазину чоловічого одягу «WONDER» Валентині Піньковській та директору компанії з реалізації нафтопродуктів «Карбон Плюс» Міляєву Олексію. Згадала й інформаційних спонсорів свята — інформаційно-аналітичне інтернет-видання «Про все».

За рішенням журі міс ЧНУ-2019 стала Вікторія Маломуж, студентка 1-го курсу ННІ іноземних мов. Звання містера ЧНУ-2019 отримав Олексій Джаман, студент 1-го курсу ННІ історії і філософії.

Першою віце-міс журі визнало Анну Бондаренко, студентку 1-го курсу ННІ іноземних мов, а першим віце-містером став Владислав Майор, студент 1-го курсу ННІ інформаційних та освітніх технологій.

Перемогу в номінації «друга віце-міс» здобула Вікторія Таран, студентка 3-го курсу ННІ економіки і права, а другим віце-містером став Володимир Бердак, студент 1-го курсу ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я.

Крім цього, приз глядацьких симпатій отримала Ольга Приймачук, студентка 1-го курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій, та Руслан Дзюба, студент 2-го курсу ННІ природничих та аграрних наук.

Та жоден із учасників не залишився без титулу і подарунків — від народних депутатів, ректора, профспілкового комітету, спонсорів, гостей. І море квітів від батьків та друзів, шквал оплесків від однокурсників!

Творчі виступи конкурсантам та глядачам дарували танцювальний колектив «Golden Laddies», вокальний дует «ЮНА». А студент ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Станіслав Павленко вразив усіх оригінальним акробатичним номером.

Глядачі в залі теж мали можливість взяти участь у веселих конкурсах та отримати заохочувальні подарунки.

 

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТЬСЯ ТУТ

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: фахівці І категорії Руслан Крижанівський, Салім Салам Абдул

Студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій 

Анна Житкова (2-Ж), Юлія Федченко (1-PR)