Почесний Генеральний консул Республіки Кот-Д’Івуар в Україні Айман Захер та представник Міністерства закордонних справ України, дипломат Ігор Приходько побували з робочим візитом у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Під час зустрічі з ректором університету Олександром Черевком були обговорені можливі напрями співпраці.

Ректор розповів гостям про потенціал та освітні послуги ЧНУ. Він також наголосив, що з 2016 року університет здійснює підготовку іноземних студентів.

— Нині у зв’язку з пандемією можливості для розвитку цього напряму обмежені, але ми продовжуємо роботу та шукаємо нові підходи і формати, — наголосив він.

Директорка навчально-наукового центру «Інститут міжнародної освіти» Наталія Андрусяк поінформувала про навчання у ЧНУ студентів із Республіки Кот Д’Івуар.

Завідувачка кафедри методики навчання, стилістики і культури української мови Тетяна Симоненко доповнила, що в межах заходів із популяризації української мови науковцями кафедри налагоджено партнерські зв’язки з представниками Міністерства закордонних справ та іноземних дипломатичних кіл. Ця зустріч є наступним етапом у співпраці.

Іноземний гість — відомий громадський діяч та підприємець у супроводі представника Міністерства закордонних справ України ознайомився з матеріально-технічною базою університету, оглянув навчальні аудиторії, лабораторії, побував у студії Студентського телебачення та в Музеї українського рушника.

 

View the embedded image gallery online at:
http://cdu.edu.ua/news/konsul.html#sigProIde8d55de44e

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького