Хіміко-біологічна школа для старшокласників функціює в ННІ природничих та аграрних наук. Днями було проведено три заняття, на які завітали понад 40 учнів.

Доцент кафедри хімії та наноматеріалознавства Валентина Литвин відкривала для учнів світ нанотехнологій. Зокрема, ознайомились із історією виникнення нанохімії, основними об’єктами та сучасними досягненнями в галузі нанотехнологій. Разом із учнями одержали наночастинки срібла та побачили конус Тіндаля.

Доцент кафедри клітинної біології та методики викладання біологічних дисциплін Тетяна Мельник проводила заняття з екології людини. Спільно розглядали ризики забруднення навколишнього середовища внаслідок людської діяльності.

Старший викладач кафедри якості, стандартизації та управління проектами Тарас Ткаченко показав старшокласникам особливості роботи фахівця з якості продукції. Він розповів про принципи і методи управління якістю на підприємствах харчової промисловості.

Нагадаємо, що заняття проходять щосуботи з 11:00 до 12:50 у навчальному корпусі № 1, ауд. № 626.

Кожного разу для майбутніх студентів проводять лекції з нових тем, що охоплюють загальну біологію, біохімію, зоологію, ботаніку, фізіологію людини і тварин, екологію, а також неорганічну, аналітичну, фізичну та органічну хімію. Зустрічі не тільки пізнавальні, а й цікаві. Запрошуємо учнів старших класів на подальші заняття. Участь у заході —безкоштовна.

 

 

ННІ природничих та аграрних наук