Нещодавно викладачі кафедри філософії та релігієзнавства провели спільно з колегами з Philosophy Institute at Copernicus University in Toruń (Poland) методичний семінар.

На семінарі розглядалися питання подальшої співпраці з інститутом-партнером на платформі Erasmus+, обмін відкритими онлайн-лекціями для студентів споріднених спеціальностей. Особливо зацікавив польських колег напрямок, запропонований доцентом Оленою Астаповою, що стосувався практикуму з логіки.

Директорка ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Наталія Земзюліна, завідувач кафедри Олексій Марченко та директор інституту філософії з Торуно Prof. Zbigniew Nerczuk обмінялись освітніми програмами та навчальними планами з метою пошуку, прийнятних для обох сторін, форм програми подвійного диплома на спеціальності «Філософія».

Викладачі та студенти ННІ міжнародних відносин, історії та філософії отримали запрошення до друку наукових публікацій в європейських виданнях та стажування в літніх школах Університету Коперника в Торуні (Польща).

Сторони обмінялися досвідом роботи за дистанційною формою навчання, визначили перспективи подальших напрямків співпраці.

Польські колеги були приємно вражені чудовою польською мовою Костянтина Братка та надзвичайно різноманітними за напрямками та обсягом курсами, що викладаються на кафедрі.

Кафедра філософії та релігієзнавства