З метою поглиблення співпраці між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та Черкаською спеціалізованою школою 27 I-III ст. ім. М. К. Путейка відбулася зустріч представників кафедри анатомії, фізіології та фізичної реабілітації й адміністрації школи.

Це спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов, висококваліфікованими педагогами, доброзичливим технічним персоналом, достатнім рівнем матеріально-технічного забезпечення. А головне — школа активно впроваджує інклюзію у навчальний процес, що дає можливість здобувати освіту, соціалізуватися та відновлюватися діткам з особливими потребами.

Під час зустрічі було обговорено перспективи подальшої співпраці щодо спільних науково-педагогічних проєктів, проведення на базі школи навчальних занять, практики студентів спеціальності 016 «Спеціальна освіта» (Ортопедагогіка) та 091 «Біологія» (Спортивна фізіологія та реабілітація).

Учасники зустрічі погодилися на тому, що співпраця між університетом та Черкаською спеціалізованою школою № 27 є дуже важливою для розвитку спеціальної освіти та сприятиме покращенню якості інклюзії.

Кафедра анатомії, фізіології та фізичної реабілітації