У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького вручили дипломи спеціаліста випускникам, які отримали другу вищу освіту за спеціальністю «Практична психологія»

Привітали випускників перший проректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Василь Мойсієнко, директор Інституту доуніверситетської підготовки і післядипломної освіти Сергій Голуб, керівник Центру післядипломної і паралельної освіти Марина Виноградова. Вони побажали випускникам реалізуватися в професії, яка є сьогодні дуже важливою.

Від імені випускників Світлана Пірогова подякувала викладачам психологічного факультету, колективу Інституту доуніверситетської підготовки і післядипломної освіти за чуйність, за надані знання, добре організований навчальний процес та високий професіоналізм.

Нагадаємо, Центр післядипломної освіти ЧНУ надає можливість отримати за 2 роки другу вищу освіту на базі диплома магістра, спеціаліста, бакалавра.

Проводяться різноманітні курси для студентів, викладачів університету та всіх охочих. Це поглиблене вивчення іноземних мов, різних методик психології, масажу, підвищення кваліфікації тренерів та вчителів загальноосвітніх шкіл та інші. Перелік курсів розширюється в залежності від потреб населення.

Серед випускників інституту – науковці, викладачі навчальних закладів, працівники держустанов. Випускники-психологи відкривають кабінети психологічної допомоги.

Інститут доуніверситетської підготовки і післядипломної освіти