Вітання від Національного університету фізичного виховання і спорту України та Спортивної студентської спілки України передав Євгеній Імас.

Ректор Національного університету фізичного виховання і спорту та голова СССУ вручив ректору ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександру Черевку відзнаку та пам’ятний подарунок. Крім того, Євгеній Вікторович поділився планами стосовно заходів Спортивної студентської спілки України на базі ЧНУ.

Нагадаємо, ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України Євгеній Імас очолює Спортивну студентську спілку України. Ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко є головою відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки України в Черкаській області. У 2019 році на базі ЧНУ ім. Б. Хмельницького Спортивною студентською спілкою України разом із Громадською організацією «Федерація “Кіберспорт України”» та за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України був проведений другий в Україні та перший у Черкаській області Всеукраїнський кіберспортивний турнір серед студентів «Ukrainian University Open 2019 Winter Cup».