У Четвер 14 квітня відбулася 1 гра першого тур Черкаської обласної молодіжної ліги КВК.

Команда ННІ історії і філософії Черкаського національного університету «Колоритні Незаурядні», яка вперше показала себе на такому серйозному рівні, посіла 2 місце.

Підтримати своїх прийшов чи не весь інститут. Директор ННІ історії і філософії Наталія Земзюліна розповіла, що її та і весь викладацький склад тішить широке коло інтересів студентів: «Вони знаходять час не лише для розваг та жартів, а й старанно навчаються, постійно ініціюють доброчинні заходи та інші соціальні акції. Приємно було сьогодні дивитися на наших інтелектуальних жартівників». Наталія Іванівна запевнила, що працівники університету завжди готові підтримати ініціативи студентів.

Викладач інституту Олена Сухишина задоволена не лише виступом команди, а й тими, хто прийшов підтримати своїх. На її думку, хороша підтримка — гарантія успіху.

Сьогодні ж, 18 квітня, відбудеться 2 гра першого туру Черкаської обласної молодіжної ліги КВК. Змагатимуться за титул найсмішніших вже дві команди Черкаського національного «Казбєт» (ННІ УФСК) та «Хвилюватися немає причин» (ННІ ФМ та КІС).

Запрошуємо підтримати наші команди о 18:30 у Черкаському міському будинку культури імені Івана Кулика.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького