28-30 березня студенти навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Аліна Довбуш та Денис Піддубний узяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фітнес і рекреація», яка проходила в Львові.

За підсумками олімпіади відзначали учасників, котрі найкраще виконали практичне завдання, 10-хвилинне тренування з аеробіки, а також за найкраще виконання теоретичного завдання.

— На цій олімпіаді я був вперше. Можливість узяти участь у цьому заході з'явилася в листопаді. Із того часу я почав поступово готуватись до олімпіади. Вибирав, який стиль аеробіки найбільше імпонує мені, підбирав музику, дивився відеозаписи подібних тренувань. Вдячний викладачу кафедри теорії та методики фізичного виховання та спортивних ігор Ользі Атамась за допомогу в підготовці виступу, — розповідає Денис Піддубний.

На цьогорічній олімпіаді Денис отримав відзнаку за краще виконання практичного завдання. ЧНУ ім. Б. Хмельницького було нагороджено подякою за підготовку команди та її участь в олімпіаді.

View the embedded image gallery online at:
http://cdu.edu.ua/news/fizkult.html#sigProIddccd6de397

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького