Наукові друковані видання Черкаського національного університету «Вісник Черкаського університету», серії: «Історичні науки», «Економічні науки», Прикладна математика. Інформатика», «Фізики-математичні науки», «Біологічні науки», «Педагогічні науки», збірники «Український селянин» та «Мовознавчий вісник», а також університетська газета «Наш національний» отримали ідентифікатор в реєстрі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та отримали статус суб’єктів у сфері друкованих медіа відповідно до закону «Про медіа».

«Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького — перший заклад вищої освіти в Черкаській області, друковані видання якого отримали статус суб’єктів у сфері друкованих медіа», — зазначила на своїй сторінці у фейсбуку представниця Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Черкаській області Надія Горбаченко.

Ректор Черкаського національного Олександр Черевко говорить: «Всі наукові видання є фаховими, індексованими в міжнародних базах даних та знаними серед фахівців відповідних галузей, а газета «Наш національний» — видання, яке віддзеркалює особливості університетського життя, погляди спільноти та плани на майбутнє. Бажаю редакторам видань наснаги у роботі та цікавих статей».

Відділ аспірантури