16 травня (середа) 2018 р. у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького буде проведено пробне тестування з іноземної мови у форматі ЗНО для бажаючих вступати на магістерські програми за спеціальностями 032 «Історія та археологія», 033 «Філософія», 051 «Економіка», 053 «Психологія», 061 «Журналістика», 081 «Право», 242 «Туризм», 292 «Міжнародні економічні відносини».

Тестування буде проводитись у корпусі №3 Черкаського національного університету за адресою: м.Черкаси, бульвар Шевченка, 79. Тестування є безкоштовним і розпочинається о 16:00.До участі у тестуванні допускаються усі бажаючі, в тому числі й випускники минулих років та студенти інших закладів вищої освіти.

Особам, які виявили бажання взяти участь у тестуванні, необхідно:

1. Зареєструватися на офіційному сайті Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua (розділ «Ресурси» – АІС «Абітурієнт»). Особам, які реєструвалися раніше у АІС «Абітурієнт», повторної реєстрації непотрібно (зайти у систему можна під своїм логіном та паролем).

2. Після реєстрації зайти у АІС «Абітурієнт» під своїм логіном та паролем і обрати предмет «Єдиний фаховий іспит з іноземної мови (магістр)» у розділі «Реєстрація на тестування». Після цього Ви будете зареєстровані для проходження тестування. 

Реєстрація на тестування завершується 13.05.2018.

3. З’явитися для проходження тестування не пізніше, ніж за 20 хвилин до його початку (тестування розпочинається о 16.00). При собі потрібно мати  ручку з пастою чорного кольору. Результати тестування будуть розміщені на персональних сторінках учасників тестування.

Телефон: (0472) 56-56-04