Ким бути, у який університет вступити, де цікавіше — ці та інші запитання ставили колись абітурієнти, а нині успішні й реалізовані студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Усі відповіді відтепер зібрані у проєкті відеоінтерв’ю «Давай вчитися разом», де студенти кожного інституту та факультету ЧНУ розповідають про своє життя. Сподіваємося, що ці розмови стануть у пригоді вступникам і допоможуть визначитися їм із майбутньою професією.

Як відомо, директори та декани ЧНУ вже розповіли про всі можливості їхніх інститутів та факультетів у проєкті «Кава з директором».

Настав час показати університет очима студентів. Період першої вступної кампанії, навчальний процес, професійна і творча реалізація, найяскравіший спогад, поради абітурієнтам — усе це з перших уст «очевидців»!

Сьогодні розмовляємо зі студентом спеціальності «Середня освіта (історія)» ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Олексієм Джаманом. Він — яскрава особистість, активний студент, який долучається до організації святкових заходів в університеті, «Містер ЧНУ-2019», блогер-початківець на платформі «YouTube» — своїм прикладом показує, що історія є дуже цікавою і захопливою наукою.

Відеоінтерв’ю:  

Розмова з директоркою ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Наталією Земзюліною:

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького